Modernioms ir šiuolaikiškoms įmonėms, ieškančioms naujų idėjų kaip motyvuoti darbuotojus gražiai ir nuoširdžiai,  siūlome paslaugą „Lojali staigmena“. Mūsų idėja  – darbuotojų vaikų gimtadienio dovanos. Kiekvienam vaikui bus parenkama atitinkama dovana pagal jo pomėgius ir raidą. Paruošiame pirminę anketą, kurią užpildžius atrenkame ir sukomplektuojame dovaną. Jums nebereikės skirti laiko papildomiems darbams, viską atliekame už jus.

Darbuotojas dirba efektyviau, jeigu vaikas turės įtraukiantį žaidimą, darbuotojas bus labiau motyvuotas. Įmonėje kuriama draugiška darbinė atmosfera, parodomas dėmesys. Tiesiog atsiųskite sąrašą su vaikų vardais ir gimimo datomis, o mes nustebinsime juos gimtadienio dieną! “Lojali staigmena” skatintų darbuotojų lojalumą, įsitraukimą papildomom veiklom.

Mūsų idėja buvo sukurti kuo geresnį santykį tarp įmonės ir įmonėse dirbančių žmonių šeimų, nes dažnas darbuotojas aukoja laiką praleistą su vaikais. Suprasdami tai, galime atsidėkoti tėvams parodydami dėmesį, kad mum svarbu. Pasveikinti vaikai-motyvuoti tėvai, o lavinamas vaikas – protingas, linksmas ir sveikas.

Daugiau informacijos suteiksime parduotuve@lavi.lt ir tel. +37067319433.